Vicenza – badantă română de 41 de ani jefuită în plină zi sub amenințarea cuțitului

Jaful a avut loc în în jurul orei 15:30 de luni, 3 iulie 2017, în localitatea Bolzano Vicentino din provincia Vicenza, pe o pistă ciclabilă de pe via Zuccola, unde o femeie română în vârstă de 41 de ani lucrează ca badantă.

Conform relatărilor din ziarul Il Gazzettino, conaționala noastră tocmai scosese de pe cardul bancar 500 de euro și este foarte posibil să fi fost urmărită de jefuitor până când acesta a prins momentul oportun pentru a ataca.

Femeia a fost atacată pe la spate de jefuitor, care a încercat să-i tragă poșeta de pe umăr, dar femeia s-a opus și a urmat o scurtă încăierare, după care jefuitorul a scos un cuțit de bucătărie, cu lama lungă de 15 centimetri, și a amenințat-o cu moartea.

Atacatorul, despre care femeia a declarat că avea în jur de 20 ani și piele de culoare măslinie, a fugit apoi cu poșeta și s-a suit într-o mașină Lancia Y condusă de un complice care-l aștepta la numai câțiva metri distanță de locul jafului, lăsând românca noastră îngrozită și fără bani în mijlocul străzii.

Carabinierii din localitatea Sandrigo investighează acum asupra cazului, relatează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol