Victor, mort în Italia după patru zile de agonie. „Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă!”

Victor Gurulea, un moldovean în vârstă de 35 de ani, originar din Nemteni, o localitate mică situată la granița cu România, a murit după patru zile de agonie, ca urmare a unui grav accident de motocicletă care  a avut loc la Vermiglio, în provincia Trento, zona Passo del Tonale (val di Sole).

Despre Victor Gurulea, cunoscut pentru dragostea sa față de aventură și motoare, prietenii spun că „nu reușea să stea locului o clipă, era mereu în căutare de noi aventuri”, relatează Il T Quotidiano.

Marea pasiune a vieții sale i-a adus din nefericire moartea

Tânărul a avut accidentul duminică trecută când, în timp ce se întorcea acasă, a pierdut controlul motocicletei și s-a izbit violent de un parapet.

A fost transportat de urgență la spitalul din Trento, dar, din nefericire, și-a pierdut viața joi după-amiază, 24 august, din cauza rănilor grave suferite.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Înainte de accident, în cursul zilei de duminică, Victor făcuse o plimbare pe motocicletă și se întorcea dinspre Passo del Tonale spre Vermiglio în jurul orei 18:30, când a avut loc tragedia.

Originar din Nemțeni și ajuns în Trentino împreună cu familia la începutul anilor 2000, Victor Gurulea studiase la Școala profesională din Levico Terme.

Deși locuia în Trento, se știe că recent cumpărase o casă în Calliano, pe care aproape o terminase de renovat.

Victor era un client frecvent al magazinului alimentar „Moldmarket” de pe Via Lunelli, în Trento-nord, un punct de întâlnire pentru comunitatea moldovenească locală.

Acum, prietenii lui Victor se mobilizează pentru a strânge fonduri și a ajuta familia să repatrieze corpul în Moldova.

O comunitate întreagă își plânge pierderea și își aduce aminte cu căldură de tânărul plin de viață care, în mod tragic, nu va mai avea ocazia să trăiască alte aventuri.

photo_2023-08-25_11-44-44
Victor Gurulea. Sursa foto: Il T Quotidiano

În amintirea sa cineva a scris pe Facebook:

„Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă! În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnește-te în pace, Victor Gurulea!
Noi nu vom uita niciodată veselia și gingășia ta pe care azi am pierdut-o cu toții. Dumnezeu să te ierte și drum lin spre cer!”

Distribuie acest articol