Victorie pentru România în meciul cu Croația la Campionatul European de tineret. 4 – 1 pentru tricolori

Echipa națională de fotbal de tineret a debutat marți, 18 iunie, la Campionatul European U21 cu o mare victorie pentru România. Tricolorii români au învins în fața Croației cu 4 – 1. Au înscris: George Pușcaș în minutul 11 al partidei, Ianis Hagi în 14′, Tudor Băluță 66′ și Adrian Petre, în minutul 90′. Pentru Croația a înscris Nikola Vlasic în minutul 18 al partidei.

Pe stadionul de 6664 de locuri din San Marino au fost prezenți 4.035 de spectatori, majoritatea români, care au fost implicați într-o scenografie organizată de către Federația Română de Fotbal.

La tribuna a doua, unde a stat galeria „Uniți sub tricolor”, suporterii au ilustrat un tricou al echipei naționale pe care erau atașate mai multe poze cu suporterii. Pe lângă acesta, suporterii au fluturat mii de stegulețe tricolore.

De asemenea, suporterii români au afișat un mesaj emoționant: „Acum 25 de ani, o generație, o vară / Visăm frumos că sentimentul o să reapară”.

Doar 100 de bilete pentru acest meci au cumpărat croații, în timp ce peste 4.000 de tichete au fost achiziționate de români.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Următorul meci România îl va susține cu Anglia, vineri, 21 iunie, la ora 19:30, apoi echipa tinerilor jucători români o va întâlni pe cea a Franței, luni, 24 iunie, de la ora 22:00.

Semifinalele vor fi jucate pe 27 iunie, iar marea finală, duminică, 30.