VIDEO | Accident aviatic în Italia: O fetiță de 5 ani a murit după ce un avion s-a prăbușit pe mașina în care se afla

Un tragic accident aviatic a avut loc în jurul orei 16:30 de sâmbătă, 16 septembrie 2023, în apropierea aeroportului Torino-Caselle din regiunea italiană Piemonte, în urma căruia o copilă de numai 5 anișori a murit, iar fratele și părinții ei au fost răniți.

Conform ziarului La Stampa, un avion aparținând echipei de acrobații Frecce Tricolori (Săgeți Tricolore) care efectua un test în vederea unei demonstrații programate pentru duminică, a suferit o bruscă pierdere de altitudine, probabil din cauza unui stol de păsări.

Avionul s-a desprins astfel de formația de zbor și s-a prăbușit în apropierea aeroportului.

Accidentul a avut consecințe tragice pentru o familie care se afla într-o mașină în zona prăbușirii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O fetiță în vârstă de 5 ani și-a pierdut viața, în timp ce fratele ei de 9 ani a suferit arsuri grave și a fost transportat imediat la spitalul Regina Margherita din Torino.

Mama, de asemenea rănită, a fost dusă de urgență la spitalul CTO, în timp ce tatăl și pilotul avionului, ambii având arsuri, au fost spitalizați, fiind internați în secția de urgență a spitalului CTO și, respectiv, la spitalul San Giovanni Bosco.

Martorii accidentului au înregistrat momentele șocante cu telefoanele lor, așa cum poate fi observat în video de mai jos.

Imaginile arată avionul Frecce Tricolori cuprins de flăcări după impactul cu solul și momentul în care pilotul a fost catapultat din aparatul de zbor, folosindu-și parașuta, cu numai două-trei secunde înainte de prăbușire.

O anchetă este în curs pentru a determina cauzele exacte ale incidentului și cine poartă responsabilitatea.