VIDEO | Accident grav în Italia. Un șofer român a intrat cu camionul în șase mașini

Un accident rutier grav s-a petrecut în provincia Ravenna, blocând traficul până la ora 13:30 în zona localității Coccolia.

În accident au fost implicate șase autoturisme și un camion, la volanul căruia se afla un șofer de naționalitate română. Patru persoane au fost rănite, informează Corriere Romagna.

Cele șase autoturisme erau oprite în coloană, la un semafor, așteptând efectuarea unor lucrări pe șoseaua care duce spre Forlì.

d6fe2834-0d79-4c7c-9503-6ca37578aa42
Sursa foto: Corriere Romagna

Camionul, încărcat cu bobine de metal și condus de un șofer român, nu a reușit să frâneze la timp, provocând astfel un accident în lanț.

Potrivit rapoartelor, camionul tocmai încărcase materialul de la o compania Marcegaglia și se îndrepta în direcția Durazzanino atunci când s-a petrecut incidentul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Echipele de intervenție, inclusiv pompierii din Forlì și Ravenna, precum și unitățile medicale de urgență de la 118, au sosit rapid la fața locului.

Un elicopter medical a fost de asemenea trimis pentru a transporta o femeie rănită, dar conștientă, la Spitalul Bufalini din Cesena. Alte trei persoane au fost transportate la spital.

fb97b3cc-29a2-4805-8c1d-0b85a9999784
Sursa foto: Corriere Romagna

În urma accidentului, traficul a fost grav afectat. Strada a fost blocată pentru a permite echipelor de salvare să acorde primul ajutor și pentru a facilita investigația autorităților.

Ancheta este în curs și este condusă de Poliția Locală. Video mai jos: