VIDEO | Accident înfiorător în Italia, două mașini Ferrari s-au izbit de zidul unei vile și una dintre ele a luat foc

Două autoturisme marca Ferrari s-au izbit sâmbătă, 4 martie 2023, de zidul unei vile din localitatea Osimo, provincia Ancona din Marche, după ce au eșuat să se încadreze într-o curbă.

În mod miraculos, persoanele aflate la bord nu au suferit răni grave, în ciuda faptului că unul dintre cele două autovehicule a fost cuprins de flăcări după impactul cu zidul.

Conform Corriere Adriatico, accidentul s-a petrecut în această dimineață, pe via Molino Basso din localitatea menționată mai sus și a fost înregistrat de camerele de supraveghere video instalate în incinta vilei.

Două autoturisme Ferrari, unul roșu și celălalt albastru, au ieșit de pe carosabil unul după altul, când au ajuns într-o curbă, și nu au reușit să evite impactul cu zidul vilei aflate în apropierea străzii pe care circulau.

În imaginile de mai jos poate fi văzută mai întâi mașina roșie cum s-a izbit de zid, urmată imediat de cea albastră.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Aceasta din urmă, însă, a fost cuprinsă de flăcări în urma impactului cu zidul, iar șoferul a fost la un pas de a-și pierde viața.

Alți automobiliști au oferit primul ajutor celor doi șoferi și au sunat la 112 pentru a cere ajutor medical, serviciul de intervenții medicale solicitând chiar și un elicopter la fața locului pentru a transporta răniții la spital.

Din fericire și spre surprinderea tuturor, niciunul dintre șoferii implicați în accident nu a suferit răni grave, iar elicopterul s-a întors la bază.

La volanul celor două autoturisme se aflau un cetățean belgian și unul olandez, care au fost transportați cu ambulanța la spitalul din localitatea Torrette, mai precizează sursa citată.

În video de mai jos pot fi văzute flăcările care au cuprins una dintre cele două mașini Ferrari.