VIDEO: Adriana Vrânceanu și fiul său, printre cei opt supraviețuitori de la hotelul Rigopiano.

Conform Quotidiano.net, Adriana Vrânceanu, femeia de cetățenie română, în vârstă de 43 de ani, și fiul acesteia, se numără printre cei opt supraviețuitori extrași astăzi, 20 ianuarie, 2017, după ora 11, din dărâmăturile hotelului Rigopiano îngropat sub tone de zăpadă în urma avalanșei ce a avut loc miercuri, 18 ianuarie, după cutremurele din Abruzzo.

Echipele de salvare au reușit să îi găsească urmărind un șir de fum ce ieșea de sub dărâmături, fum care provenea dintr-un foc pe care Adriana și fiul său l-au aprins pentru a se încălzi.

„Erau extrem de fericiți când ne-au văzut și nu reușeau nici măcar să vorbească. Din occhi lor se înțelegea că erau extrem de bucuroși să ne vadă. Ne-au îmbrățișat: a fost un moment foarte intens de fericire”, a declarat unul dintre salvatori, Marco Bini, angajat al Gărzii de Finanțe. „I-am găsit în bucătărie, și apoi am salvat și celelalte persoane. Ne-am dat seama de prezența lor fiindcă au aprins un foc pentru a se încălzi și am văzut fumul ieșind dintr-o grămadă de zăpadă. Probabil au găsit și ceva de mâncare. În timp ce noi săpam pentru a-i salva, ei ne auzeau. Speranța rămâne acum de a găsi și alte persoane în viață, chiar dacă nu sunt semne că ar mai fi și nu am auzit alte zgomote”, a mai declarat Bini.

Adriana Vrânceanu le-a comunicat salvatorilor că fiica sa, Ludovica, se află încă în camera alăturată unde au fost găsiți ea și fiul ei.

„Căutați-o pe fiica mea, e în camera de alături”, a spus Adriana Vrânceanu salvatorilor în timp ce era extrasă de sub dărâmăturile hotelului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vom reveni cu noi detalii în următoarele ore.

ACTUALIZARE 21:21: salvată Ludovica, fiica Adrianei Vrânceanu și alți 2 copii. Numărul supraviețuitorilor se ridică la 10.