VIDEO | Autobuz mistuit de flăcări lângă un supermarket din Italia. Pasagerii tocmai coborâseră din mijlocul de transport

Un autobuz a fost distrus complet de flăcări în orașul italian Desenzano del Garda, provincia Brescia din Lombardia, la numai câteva minute după ce pasagerii coborâseră din mijlocul de transport.

Potrivit Brescia Today, este vorba despre un autobuz al companiei de transport public APAM, iar episodul s-a petrecut în după-amiaza zilei de marți, 14 februarie 2023, în apropierea supermarketului Penny din localitatea menționată mai sus.

La scurt timp după ce pasagerii au coborât din autobuz, șoferul a fost avertizat de sistemul de alarmă al autovehiculului cu privire la prezența flăcărilor în interiorul acestuia.

Șoferul a decis atunci să parcheze mijlocul de transport într-o parcare din apropierea supermarketului și a coborât.

În încercarea de a stinge flăcările, bărbatul a suferit o ușoară intoxicație cu fum, mai precizează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În numai câteva minute, așa cum se poate observa în video de mai jos, autobuzul a fost mistuit complet de flăcări și un nor mare de fum s-a ridicat spre cer, creând panică între localnici.

La fața locului au sosit apoi pompieri, care au stins incendiul, în timp ce Poliția Locală a intervenit pentru a dirija traficul și a pune zona în siguranță.