VIDEO | Badantă din Italia, filmată când o lovea cu bastonul pe bătrâna asistată

O femeie în vârstă de 85 de ani, care suferă de demență senilă, a fost bătută de îngrijitoarea sa, informează Il Mattino. În imaginile video înregistrate de camerele de supraveghere instalate în casă de către rude, se observă cum îngrijitoarea, o italiancă care locuiește de asemenea în Marigliano, lângă Napoli, o lovește pe bătrână.

În timp ce amândouă erau în pat, îngrijitoarea începe să-i dea palme bătrânei care încearcă să se ridice, iar apoi pensionara este luată de păr și apucată de gât.

Bătrâna încearcă să se apere, dar este copleșită de agresivitatea badantei, care folosește bastonul pentru a o lovi, chiar și când aceasta este căzută pe podea.

Captură de ecran 2023-07-24 144844

Fiul pensionarei a declarat că mama sa prezintă echimoze și hematoame pe diferite părți ale corpului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Mama, care locuiește lângă mine, de ceva timp era foarte nervoasă și nu voia să fie lăsată singură cu îngrijitoarea ei. Într-o seară, târziu, soția mea m-a trezit și mi-a spus că a văzut pe imaginile camerelor de supraveghere cum îngrijitoarea o lovea pe mama.

Așa că am alergat la ea, dar atât mama, cât și femeia care avea grijă de ea, au negat totul. Abia a doua zi dimineață am văzut videoclipul și am depus o plângere la poliție” – a povestit bărbatul.

„O situație incredibilă și rușinoasă. Știm că, în ciuda acestui fapt, acea femeie continuă să lucreze ca îngrijitoare și să aibă grijă de alte persoane în vârstă. Este inacceptabil, ea trebuie oprită înainte să facă rău cuiva în mod ireparabil. Nu acceptăm ca această poveste să fie uitată”, a comentat Francesco Emilio Borrelli care a publicat pe pagina sa de Facebook videoclipul de mai jos.

Vă avertizăm că acest video conține imagini care v-ar putea afecta sensibilitatea:

Distribuie acest articol