Video îngrijorător în presa italiană cu un român care bate și jefuiește bătrâne între 74 și 89 de ani.

Românii din Italia sunt din nou în atenția presei și a opiniei publice italiene după ce astăzi, 7 noiembrie, 2016, ziarul online Milano Today a publicat o filmare în care este prezentat, în flagrant, un român, în timp ce bate și jefuiește bătrâne cu vârsta cuprinsă între 74 și 89 de ani.

Bărbatul român, cu inițialele I.D., în vârstă de 30 de ani, este prins de camerele de filmat din strada Martinetti și strada Brufferio, Milano, în două cazuri diverse, în timp ce abordează femeile, cerând informații, ca apoi să le bată cu pumni și picioare pentru a le putea fura poșetele, banii sau bijuteriile.

”Scuze, locuiește aici domnul…?”; ”Îmi puteți spune cât e ceasul?”; ”Cabinetul medical este deschis, știți cumva?”. Apoi le încolțea, le bătea, le jefuia și dispărea.

Au fost confirmate patru cazuri de acest gen, până acum, având ca autor același bărbat: în data de 27 mai, 2016, pe strada Strozzi, 13 iunie, 2016, pe strada Brufferio, 17 iunie, 2016, pe strada Gulli și 17 august, același an, pe strada Martinetti, toate din Milano. Din fericire femeile au scăpat fără răni grave, în ciuda vârstelor înaintate.

Bărbatul român a fost arestat pe data de 26 septembrie, 2016, pentru infracțiunile din strada Brufferio, unde a fost prins de camere de securitate, din strada Strozzi și strada Gulli, ca mai apoi, pe 3 noiembrie, interogat în penitenciar, să recunoască și infracțiunea din strada Martinetti.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vă avertizăm că imaginile din filmare sunt foarte dure.

Distribuie acest articol