VIDEO: Jaf la Londra împiedicat de doi muncitori români. Unul l-a pus jos iar celălalt l-a legat pe infractor

Totul s-a întâmplat în plină zi, în centrul Londrei, unde cinci infractori pe scutere și înarmați cu unelte de spart au atacat un magazin de bijuterii distrugând vitrina acestuia.

O echipă de muncitori din zonă văzând că hoții vor să fugă a intervenit imediat iar doi muncitori români care făceau parte din acea echipă au reușit să imobilizeze un infractor dintre cei cinci, în ciuda faptului că acesta era înarmat cu o secure.

„Un român mai micuţ de statură l-a prins din spate şi i-a pus piedică. În momentul când i-a pus piedică, a venit altul, alt român mare, cam la 1,90 metri, făcut bine, l-a prins de mâini şi l-a legat. După care imediat, în două minute, două minute jumate, a apărut poliţia s-au ridicat cu elicopterele să-i caute pe ceilalţi”, relatează un alt român, martor la toată scena, citat de Știrile ProTV.

- Continuarea articolului după publicitate -

Potrivit sursei citate, banda de hoți era la al doilea jaf de acest gen în două zile consecutive, după cum suspectează anchetatorii. Primul jaf se pare că a avut loc cu o zi înainte la un magazin de bijuterii din aceeași zonă.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos