VIDEO: Jaf la Londra împiedicat de doi muncitori români. Unul l-a pus jos iar celălalt l-a legat pe infractor

Totul s-a întâmplat în plină zi, în centrul Londrei, unde cinci infractori pe scutere și înarmați cu unelte de spart au atacat un magazin de bijuterii distrugând vitrina acestuia.

O echipă de muncitori din zonă văzând că hoții vor să fugă a intervenit imediat iar doi muncitori români care făceau parte din acea echipă au reușit să imobilizeze un infractor dintre cei cinci, în ciuda faptului că acesta era înarmat cu o secure.

„Un român mai micuţ de statură l-a prins din spate şi i-a pus piedică. În momentul când i-a pus piedică, a venit altul, alt român mare, cam la 1,90 metri, făcut bine, l-a prins de mâini şi l-a legat. După care imediat, în două minute, două minute jumate, a apărut poliţia s-au ridicat cu elicopterele să-i caute pe ceilalţi”, relatează un alt român, martor la toată scena, citat de Știrile ProTV.

Potrivit sursei citate, banda de hoți era la al doilea jaf de acest gen în două zile consecutive, după cum suspectează anchetatorii. Primul jaf se pare că a avut loc cu o zi înainte la un magazin de bijuterii din aceeași zonă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul