VIDEO. Mamă ucraineană din Italia îmbrățișând-o pe străina care i-a adus copiii fugiți din calea războiului

Două femei originare din Ucraina au emoționat o lume întreagă prin îmbrățișarea lor, menționează The Guardian. Una, cea în geacă de culoare galbenă, i-a adus până în Beregsurany, la granița dintre Ungaria și Ucraina, pe cei doi copii, un băiat și o fetiță, ai femeii în bluză maro. Fără să o cunoască, cei doi copii au călătorit practic cu o străină despre care nu știau absolut nimic, nu o cunoșteau și care i-ar fi putut duce oriunde.

Tatăl copiilor, care nu a fost lăsat să treacă la graniță, i-a încredințat acestei femei copiii și i-a dat numărul de telefon al soției sale, care lucrează în Italia. „Soția mea e în Italia, dar va veni în Ungaria, să-i aștepte. Te rog, du-i pe copii la ea!”, a fost rugămintea tatălui ucrainean.

Întâlnirea mamei cu copiii săi și îmbrățișarea de mulțumire pentru cea care i-a adus pe micuți în brațele mamei, departe de ororile războiului, a emoționat o lume întreagă.

Nataliya Ableyeva, femeia care i-a dus pe copii la mama lor, are și ea la rândul ei copii. Unul polițist, celălalt asistent medical, niciunul nu a putut părăsi Ucraina, conform decretului de mobilizare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nataliya Ableyeva, cea care și-a luat o răspundere enorm de mare și Anna Semyuk, mama care din Italia s-a grăbit să le vină în întâmpinare copiilor care locuiau în Ucraina cu tatăl lor, oprit la graniță pentru că bărbații nu mai au voie să iasă din țară. Două femei ucrainene, două mame, ambele victime ale unui război fără rost. VIDEO mai jos:

Distribuie acest articol