VIDEO | Moarte dramatică în Italia pentru un tânăr român, în urma unui accident cu motocicleta. Daniel avea doar 31 de ani

Daniel Ionuț Marcu, un tânăr român în vârstă de 31 de ani și rezident în localitatea Rovigo din provincia cu același nume, situată în regiunea Veneto, a murit în seara zilei de duminică, 23 octombrie 2022, în urma unui dramatic accident rutier.

 

Daniel Marcu avea 31 de ani. Foto: Facebook

Tragedia s-a petrecut pe Strada Statală 16, din localitatea Arquà Polesine, în fața magazinului Delta Vacanze, unde o motocicletă Kawasaki, condusă de conaționalul nostru, s-a izbit de un autoturism Lancia Y, la volanul căruia se afla un bărbat de circa 50 de ani.

Motocicleta condusă de Daniel. Foto: rovigo.news

Cauza exactă care a dus la producerea accidentului este în curs de investigare încă, dar cert este că, în urma impactului, Daniel a suferit răni care i-au fost fatale. Paramedicii sosiți la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul tânărului de 31 de ani.

Mașina Lancia Y a fost aruncată în afara carosabilului după impact, iar șoferul acesteia a suferit și el diferite răni însă viața sa nu este în pericol.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Mașina Lancia implicată în accident. Foto: rovigo.news

La locul tragediei au intervenit apoi și carabinierii, care au deschis o anchetă pentru a descoperi dinamica exactă a accidentului.

Daniel Marcu era foarte bine integrat în Rovigo, un oraș cu peste 50.000 de locuitori, și era cunoscut de foarte multă lume.

Din profilul său Facebook reiese că era originar din Piatra Neamț, iar în fotografiile publicate apar alături de el o femeie și un copil.

- Continuarea după publicitate - zandra.ro%20

Prietenii lui Daniel au lansat între timp o strângere de fonduri pentru a ajuta familia să-l înmormânteze cum se cuvine.

„În seara zilei de duminică, 23/10/2022, a murit un tânăr băiat de 31 de ani. Cunoscut de mulți (Daniel) să încercăm să dăm o mână de ajutor familiei pentru înmormântare/cheltuieli birocratice fiindcă are o situație grea. Fac un apel la voi toți pentru, cât de puțin, dar să-ncercăm să ajutăm împreună. Mulțumesc și distribuiți cât mai mult posibil”, a scris Alex Kovali pe Facebook.

Cine dorește să ajute, poate folosi următoarele date bancare de mai jos:

  • Număr Postepay: 5333171089780189
  • Cod fiscal: CVLCST93H12Z140K
  • IBAN: IT13S3608105138272318672328
  • Nume: Covali Constantin