VIDEO | O femeie a născut în timpul zborului, ajutată de ceilalți pasageri. Imagini impresionante

Momente impresionante și emoționante la bordul unui avion în care o femeie însărcinată a adus pe lume o fetiță, ajutată fiind de ceilalți pasageri.

Nașterea a avut loc în timpul unui zbor din Tachileik către Yangon, în Myanmar și a început la numai 20 de minute după ce avionul a decolat.

Un pasager a filmat episodul, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Deși la bordul avionului se afla un medic, pasagerii s-au alăturat eforturilor pentru a ajuta-o pe femeie la nașterea cu succes a fetiței, înainte ca aeronava să aterizeze la cel mai apropiat aeroport.

După aterizare, mama și nou-născuta au fost transportate cu o ambulanță la un spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Atât proaspăta mămică, cât și copilul ei se află în stare bună de sănătate și au fost trimiși înapoi la Tachileik pentru îngrijiri medicale.

În videoclipul distribuit pe rețelele de socializare se poate observa femeia sprijinindu-se de persoana de lângă ea, plângând de durerile nașterii, în timp ce alți pasageri încercau să o liniștească.

Doi dintre ei au asistat-o activ, în timp ce alte persoane au oferit materiale pentru a ajuta, iar unul dintre pasageri și-a dat chiar și cămașa de pe el pentru a fi folosită în timpul nașterii.

După câteva momente tensionate, plânsetul ușor al fetiței s-a făcut auzit, în timp ce ceilalți pasageri aplaudau și celebrau momentul fericit.

Distribuie acest articol