VIDEO | O pasageră dintr-un avion a uscat lenjeria intimă a copilului în timpul zborului. Gestul a stârnit amuzament și consternare

În zilele noastre, călătoriile cu avionul sunt privite ca o experiență de rutină pentru majoritatea dintre noi. Cu toate acestea, un incident recent s-a dovedit ceva ieșit din obișnuit: o pasageră a decis să usuce lenjeria intimă a copilului în avion, fapt care a provocat un val de reacții și comentarii diverse.

Captură de ecran 2023-05-17 174204
Sursa foto: captură video Daily Mail

Lenjerie intimă pe care femeia a apropiat-o pentru câteva minute de difuzoarele de aer condiționat, concepute pentru a permite reglarea fluxului de aer în funcție de preferințele fiecărui pasager.

Presupunem că pasagera a reglat difuzorul pe aer cald, cu intenția de a usca perechea de chiloței pe care o flutura deasupra capului.

Filmată de ceilalți pasageri, videoclipul a fost publicat de Daily Mail și a ajuns viral de rețelele de socializare. Video mai jos:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai multe persoane au comentat, amuzate de situație, dar cazul a stârnit și preocupări legate de decență și respectul față de ceilalți pasageri.

Unii au sugerat că lenjeria aparținea unui copil, iar alții au ridicat probleme legate de sănătatea mintală. „Problemele de sănătate mintală nu sunt întotdeauna evidente. Când ocaziile le dezvăluie, ajutați victima prin a fi răbdători. Bravo celorlalți pasageri care nu au spus nimic”, a comentat unul dintre ei.

Mai mult decât atât, incidentul a evidențiat o lipsă de bun simț și respect față de ceilalți pasageri. Unii au sugerat că ar trebui să se elaboreze reguli clare pentru pasagerii de avion. „Cred că liniile aeriene ar trebui să înceapă să ofere reguli pentru zboruri!” a sugerat o persoană.

În concluzie, acest incident subliniază importanța respectului și a bunului simț în spațiile publice. Fie că vorbim de igienă personală sau de comportament adecvat, este vital să avem grijă nu numai de confortul nostru, ci și de cel al celor din jurul nostru.

@rotalianul