VIDEO | Un român a încercat să iasă din țară ascuns în portbagajul unei mașini. Era căutat de autorități

Un bărbat certat cu legea în țara noastră și căutat de forțele de ordine pentru a fi arestat a încercat să fugă din România ascunzându-se, în mod ridicol, în portbagajul unui autoturism. Ajuns în vama Nădlac însă, polițiștii de frontieră l-au depistat imediat.

Episodul s-a petrecut la data de 16 septembrie 2022, în jurul orei 02:50, când pe sensul de ieșire din țară al Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac s-au prezentat doi cetățeni români care călătoreau la bordul unui autoturism înmatriculat în țara noastră.

În urma verificărilor efectuate asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit că în portbagajul mașinii, sub bagaje, se ascundea un bărbat.

„Persoanele și mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări suplimentare. Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul depistat ascuns este cetăţean român, în vârstă de 51 de ani, iar pe numele său era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 10 ani, pentru săvârşirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani”, se precizează într-un comunicat trimis de Poliția de Frontieră la adresa redacției noastre.

Infractorul a fost predat de polițiștii de frontieră colegilor lor din cadrul IPJ Arad, în timp ce ceilalți doi bărbați, care călătoreau în interiorul autoturismului, sunt anchetați, iar la finalizarea cercetărilor vor fi supuși măsurilor legale ce se impun.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul