VIDEO | Român întors din Italia, își terorizează vecinii zi și noapte. „A tras cu pistolul și după niște copii”

Un român întors definitiv din Italia în satul natal Mujdeni din comuna Orașu Nou, județul Satu Mare, este protagonistul unui coșmar îngrozitor pentru vecinii săi, după cum au declarat aceștia.

Potrivit publicației locale PresaSM, localnicii din satul menționat mai sus sunt îngroziți și înspăimântați de Gheorghe C., în vârstă de 56 de ani, pe care îl acuză de comportament agresiv, de amenințări și de violență, atât verbală cât și fizică.

Incidentele violente, au declarat sătenii, se petrec zi și noapte, de la împușcături cu arme de foc cu potențial letal în aer, până la atacuri directe împotriva vecinilor și animalelor de companie.

„Era un sat foarte liniștit până când un vecin s-a întors din Italia și s-a stabilit acasă. De aproximativ trei ani, omul pe numele C. Gheorghe terorizează tot satul. Nu mai avem liniște, bea, se îmbată, trage cu pușca și cu pistolul la întâmplare.

A fost chemată poliția de mai multe ori, dar degeaba. Acest om a tras cu pistolul și după niște copii”, a mărturisit un vecin pentru sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-un incident particular de grav, Gheorghe C. este acuzat că a tras cu arma chiar și după niște copii.

Vecinii au spus că au încercat să-l oprească, chemând poliția de nenumărate ori, dar nu a fost luată nicio măsură concretă.

Într-o zi, trei echipaje de poliție din comunele învecinate, plus două echipaje din Satu Mare, au răspuns la chemarea vecinilor îngrijorați.

În urma incidentului, polițiștii i-au confiscat armele lui Gheorghe C. și i-au anulat permisul de port armă.

Cu toate acestea, el deține încă un pistol cu electroșocuri și continuă să deranjeze liniștea satului prin aruncarea de petarde în timpul nopții.

Gheorghe C. a reușit să aducă în stare de șoc chiar și pe un vecin cu probleme psihice, pătrunzând cu arma în casa acestuia. În urma incidentului respectiv, vecinul a avut nevoie de internare la spitalul de boli mentale.

Mai mult, bărbatul revenit din Italia este acuzat de vecinii săi și de violență domestică. Potrivit acestora, cei doi copii pe care îi avea în plasament, unul dintre ei fiind o fetiță de numai 7 ani, au fost supuși muncii și agresiunilor.

Cazul a ajuns la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare, care le-a retras custodia copiilor.

„Soția lui Gheorghe a plecat înapoi în Italia. Deși ea îi lua apărea, știu toți vecinii că lua și ea bătaie cu nemiluita. Mai are și câini pe care îi bate constant”, a mai precizat un vecin de-ai bărbatului.

Sătenii sunt paralizați de frică, în special femeile văduve, ai căror copii sunt plecați în străinătate.

„Toate femeile zic că le e frică să vorbească pentru că sunt singure și poate dă buzna peste ele noaptea,” a mai adăugat un localnic.

În ciuda temerilor și incertitudinilor, locuitorii din Mujdeni speră ca măsurile adecvate să fie luate pentru a preveni astfel de incidente în viitor și pentru a restabili liniștea comunității lor.

Distribuie acest articol