VIDEO: Șofer român din Italia jefuit de 500 de euro din furgonetă după ce a lăsat câteva minute mașina descuiată

Un șofer român din localitatea italiană Verona, proprietar al unei firme de transport local, a fost jefuit de 500 de euro din furgoneta cu care lucrează după ce s-a îndepărtat de autovehicul pentru câteva minute fără să-l încuie.

Furtul a avut loc în jurul orei 9:15 din dimineața zilei de 13 noiembrie 2018, pe via Benedettine a cartierului San Michele Extra din Verona. Acolo, conaționalul nostru parcase furgoneta sa Nissan și, știind că va lipsi doar câteva minute, nu a încuiat-o, în ciuda faptului că în interior avea o borsetă cu 500 de euro în ea și câteva obiecte personale, relatează ziarul local Verona Sera.

Când s-a întors la furgoneta sa, borseta cu banii bărbatului român dispăruse din mașină dar, din fericire, bărbatul avea instalată o cameră de înregistrare video pe parbrizul mașinii care l-ar putea ajuta să-și recupereze banii sau, cel puțin, să-l prindă pe făptaș.

În imaginile de pe camera de filmat, care a înregistrat doar ceea ce se întâmpla în fața mașinii, se observă un bărbat care stătea pe trotuar și vorbea la telefon, când conaționalul nostru s-a îndepărtat de mașină, iar după câteva secunde acel bărbat se apropie de mașină pe partea șoferului și se aude apoi un zgomot, ca și cum cineva deschide portiera mașinii. După alte câteva secunde se poate vedea bărbatul care intră din nou în cadrul camerei de filmat și se îndepărtează spre via Monti Lessini, în timp ce introduce ceva sub geaca sa.

Șoferul român s-a dus apoi la carabinieri pentru a denunța furtul și a le arăta înregistrarea video cu bărbatul care l-a jefuit de cei 500 de euro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

 

Distribuie acest articol