VIDEO: Tânără română din Italia decide să-și ia viața și se aruncă pe liniile de metrou. Salvată de doi pasageri

Momente dramatice au avut loc miercuri, 15 ianuarie, în stația de metrou Manzoni de pe linia A din Roma unde o tânără română în vârstă de 27 de ani a încercat să-și pună capăt vieții, dar a fost salvată de doi pasageri prezenți pe peron, relatează Fanpage.

Într-un moment de disperare, conaționala noastră s-a aruncat pe liniile de metrou când mai erau doar două minute până la sosirea trenului. A fost salvată de doi bărbați care nu au ezitat să-i sară în ajutor evitând astfel o tragedie. Tânăra a fost transportată la spital.

Totul s-a petrecut în jurul orei 15:00. Tânăra femeie se afla în stația de metrou Manzoni, când, în văzul tuturor celor prezenți, s-a aruncat pe liniile de tren apucându-se cu mâinile de cap și făcând pași disperați înainte și înapoi. Situația era una dramatică, tabela electronică afișa numai două minute până la sosirea următorului convoi de tren.

Reacția spontană a doi bărbați curajoși i-a salvat însă viața româncei noastre. Cei doi au sărit la rândul lor pe liniile metroului, au luat-o în brațe și au urcat-o înapoi pe peronul stației, îndepărtând-o ​​de orice pericol. Ceilalți pasageri le-au dat o mână de ajutor pentru a ridica-o în grabă pe peron și în același timp au anunțat poliția și salvarea.

Tânăra a fost transportată la spitalul San Giovanni de cadrele medicale de la 118 care au sosit cu o ambulanță la fața locului. Cei doi pasageri care au salvat viața femeii românce sunt considerați a fi eroi, pe drept cuvânt, de presa italiană.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Video publicat de Fanpage cu momentele în care tânăra română s-a aruncat pe liniile de metrou:

Reamintim, ca de obicei, tuturor românilor din Italia că avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

 • Telefono Azzurro (pentru persoane sub 18 ani)
   – http://www.azzurro.it
   – http://www.azzurro.it/chat.html (asistenţă prin chat)
   – Telefon 19696
 • Telefono Amico
   – http://www.telefonoamico.it
   – Telefon: 199 284 284

Tot pe teritoriul Italiei mai este în curs, proiectul ”Itaca”, care oferă ajutor, susținere, informații și instrumente utile pentru depășirea depresiei. Cei interesați pot suna la numărul verde:

- Continuarea după publicitate -

800.274.274 sau pot trimite un e-mail la linea.ascolto@progettoitaca.org

Deasemenea, Fundația IDEA(Istituto per la ricerca e la prevenzione della depressione e dell’ansia), a pus la dispoziție numărul verde: 800 538 438.

Discuțiile cu persoanele calificate, ședințele cu psihologii, au toate un caracter de confidențialitate secret, nicio informație privitoare la pacient, la afecțiunile sale sau la terapia folosită nu pot deveni publice fără acordul expres al acestuia.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20