VIDEO | Un autocar cu români care plecau la muncă în străinătate a luat foc înainte să iasă din țară

Un autocar la bordul căruia călătoreau 40 de români care plecau la muncă în străinătate a fost mistuit de flăcări înainte de a ieși din țară, informează Digi24.

700-202304181635
Imagine de la fața locului. Foto: timisoarastiri.ro

Potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Timiș, incidentul s-a petrecut după ora 15:00 de astăzi, 18 aprilie 2023, pe strada Ovidiu Cotruș din Timișoara, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri.

IMG-20230418-WA0002
Imagine de la fața locului. Foto: timisoarastiri.ro

„Astăzi, 18 aprilie a.c., în jurul orei 15:23, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Ovidiu Cotruș din municipiul Timișoara ar fi izbucnit un incendiu la un autobuz care transporta mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu echipajele medicale și pompierii, care au stins incendiul.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 39 de ani a condus un autobuz, în care se aflau 42 de persoane, pe strada Ovidiu Cotruș, dinspre strada Polonă spre Calea Șagului, iar la un moment dat, din cauza unor defecțiuni tehnice, a izbucnit un incendiu la nivelul autobuzului, rezultând doar pagube materiale”, se precizează în comunicat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform unui comunicat de presă emis de ISU Timiș, „incendiul s-a manifestat la instalația de climatizare a autobuzului”.

La fața locului s au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Din fericire, atât pasagerii, cât și șoferii au reușit să se dea jos la timp din autobuz, evitând astfel o tragedie.