Vine în Italia la nunta unei rude, dar este arestat cu o seară înainte. Bărbat român în cătușe pentru infracțiuni comise cu 7-8 ani în urmă

Venise în Italia cu soția sa pentru a participa la nunta unei rude de-ale sale, dar, cu o seară înainte de nuntă, a fost arestat de carabinieri în hotelul în care închiriase o cameră.

Este vorba despre un bărbat român de 33 de ani, stabilit în Franța, dar care a fost arestat în seara zilei de ieri, 19 octombrie, 2018, într-un hotel din localitatea italiană Basiano, lângă Milano, pentru două infracțiuni comise cu ani în urmă, scrie ziarul Giornale di Lecco.

Prima infracțiune a bărbatului român a fost comisă în luna iulie a anului 2010 când a fost arestat de către carabinierii din localitatea Cernusco sul Naviglio, tot de lângă Miano, pentru că a furat motorină de pe un șantier din zonă. Cea de-a doua infracțiune a avut loc un an mai târziu, în luna iulie 2011, acesta fiind arestat atunci pentru furtul unui scuter din localitatea Lomagna, provincia Lecco.

În anul 2015, bărbatul a părăsit Italia și s-a stabilit în Franța, la periferia Parisului, mai scrie sursa citată, dar în cursul zilei de ieri s-a întors în Italia pentru a participa la o nuntă în familie, nuntă care are loc chiar astăzi. Dar justiția italiană nu l-a uitat pentru infracțiunile sale din trecut, pentru care între timp a fost condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare, așadar, la numai câteva ore de la sosirea sa în Italia, bărbatul român a fost arestat și condus în penitenciar, unde urmează să-și ispășească pedeapsa.