Viorica Dăncilă: Nu mi-e frică de voturile din diaspora. Mă bucur că românii au votat în condiții decente

Potrivit exit poll IRES, Klaus Iohannis a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale 2019, cu 38,7% din voturi. Viorica Dăncilă (PSD) a luat 22% din voturi, iar Dan Barna (USR-PLUS) a obținut 16,13%, arată Mediafax.

În declarația făcută imediat după ora 21:00, când s-au închis urnele de vot și după ce au fost anunțate primele rezultate exit poll, Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă se teme că la sosirea voturilor din diaspora situația se va schimba: „Nu, nu-mi este teamă că diaspora va răsturna acest rezultat electoral, doar mă bucur enorm că în sfârșit românii din străinătate au putut vota în condiții decente și asta datorită guvernării Dăncilă.”

„Conform exit poll-ului, suntem în turul 2… Sperăm ca votul dat astăzi să fie un vot care se va multiplica în turul doi. Să fie un vot care să fie dat cu inima”, a spus Viorica Dăncilă.

Întrebată fiind dacă a plâns, președința PSD a spus: „Eu nu am plâns deloc. Poate bărbații, că și bărbații plâng câteodată. Nu a fost niciun moment în care să plângem…”, a mai adăugat fostul premier.

„Sunt mulțumită, având în vedere că au fost 14 candidați. Suntem în turul 2, cu toată campania anti PSD și anti Viorica Dăncilă”, a încheiat Viorica Dăncilă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI