Viorica Dăncilă: Nu mi-e frică de voturile din diaspora. Mă bucur că românii au votat în condiții decente

Onoranze Funebri Alina

Potrivit exit poll IRES, Klaus Iohannis a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale 2019, cu 38,7% din voturi. Viorica Dăncilă (PSD) a luat 22% din voturi, iar Dan Barna (USR-PLUS) a obținut 16,13%, arată Mediafax.

În declarația făcută imediat după ora 21:00, când s-au închis urnele de vot și după ce au fost anunțate primele rezultate exit poll, Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă se teme că la sosirea voturilor din diaspora situația se va schimba: „Nu, nu-mi este teamă că diaspora va răsturna acest rezultat electoral, doar mă bucur enorm că în sfârșit românii din străinătate au putut vota în condiții decente și asta datorită guvernării Dăncilă.”

- Continuarea articolului după publicitate -

„Conform exit poll-ului, suntem în turul 2… Sperăm ca votul dat astăzi să fie un vot care se va multiplica în turul doi. Să fie un vot care să fie dat cu inima”, a spus Viorica Dăncilă.

Întrebată fiind dacă a plâns, președința PSD a spus: „Eu nu am plâns deloc. Poate bărbații, că și bărbații plâng câteodată. Nu a fost niciun moment în care să plângem…”, a mai adăugat fostul premier.

„Sunt mulțumită, având în vedere că au fost 14 candidați. Suntem în turul 2, cu toată campania anti PSD și anti Viorica Dăncilă”, a încheiat Viorica Dăncilă.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!