Visul unei femei de 92 de ani a fost îndeplinit: A asistat la un spectacol de striptease masculin

La venerabila vârstă de 92 de ani, Betty Richardson, o rezidentă a căminului de bătrâni Care UK’s Sway Place din localitatea Sway din Anglia, și-a văzut visul cu ochii după ce a asistat la un spectacol de striptease masculin. Pasionată de teatru, Betty a vrut de această dată să vadă trupa Dreamboys într-un spectacol în care bărbații rămân topless (dezbrăcați până la brâu) pe scenă.

Captură de ecran 2023-05-07 173221

Visul acestei bătrâne a devenit realitate grație personalului căminului de bătrâni care a instalat un „Pom al Dorințelor”, unde pensionarii își pot exprima dorințele pe care le au. Despre Betty Richardson, femeia de 92 de ani, se spune că apreciază fizicul masculin și a avut întotdeauna un apetit pentru viață.

Ea și colegii săi de la casa de odihnă s-au bucurat de spectacolul Dreamboys la Bournemouth Pavilion Theatre – o companie de striptease cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu.

„Ei bine, nu o să uit asta prea curând. A fost un vis sau chiar am fost acolo?” a întrebat bătrâna la sfârșitul spectacolului conform publicației Independent.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Aceasta a avut și ocazia să-i întâlnească pe artiști și să facă un tur în culisele teatrului. Fotografiile o înfățișează pe Betty cu un zâmbet larg pe față în timp ce stă alături de artiștii Dreamboys pe scenă.

Jane Baxter, directoarea căminului de bătrâni Sway Place, a declarat că visul împlinit al lui Betty Richardson arată încă o dată că nu trebuie să renunțăm niciodată la a ne face pe plac și că „vârsta nu este decât un număr”.