Visul unei românce din Italia a devenit realitate, și-a deschis un magazin de cadouri personalizate

Pe 5 februarie, în localitatea Novi Ligure (regiunea Piemont), pe Viale della Rimembranza, s-a deschis un nou magazin cu un concept unic, numit „Il cestino dei regali” (Coșul de cadouri), care aduce în prim-plan pasiunea unei românce pentru crearea de coșuri cadou personalizate.

Originară din România și stabilită de aproximativ 10 ani în Novi, Mihaela Dascălu a transformat o simplă pasiune într-o carieră prosperă, magazinul ei devenind rapid un punct de atracție atât pentru comunitatea românească, cât și pentru cea italiană, relatează publicația Panorama di Novi.

Pasiunea pentru coșuri cadou a Mihaelei a început să prindă aripi în urmă cu câțiva ani, după ce a primit un cadou similar și a început să experimenteze, inspirându-se din videoclipuri pe YouTube.

Mihaela-Soni
Mihaela Dascălu. Sursa foto: Panorama di Novi

De la primele obiecte vândute pe internet, până la deschiderea magazinului, parcursul său a fost unul plin de satisfacții și provocări.

În plus, cererea pentru produse personalizate a crescut semnificativ, subliniind aprecierea și interesul clienților pentru articolele „homemade” (lucrate manual).

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce a devenit mamă, a dedicat cinci ani exclusiv familiei, apoi Mihaela a început să caute oportunități de muncă care să se alinieze cu studiile sale în Economie și Turism, absolvite în România.

A urmat o perioadă de reorientare profesională în Italia, unde și-a continuat educația și a experimentat diverse joburi, până când și-a descoperit adevărata vocație.

Deschiderea magazinului nu doar că i-a oferit satisfacția de a-și vedea visul devenind realitate, dar i-a și permis să exploreze noi orizonturi creative.

Magazinul „Il cestino dei regali”, situat strategic lângă Gelateria lui Riccardo, este acum un loc unde pasiunea și creativitatea se îmbină pentru a oferi cadouri unice și personalizate, reflectând dedicarea Mihaelei pentru a satisface gusturile și preferințele clienților săi.

O parte dintre creațiile sale pot fi admirate pe pagina Facebook „Cestino dei Regali”:

Captură de ecran 2024-02-22 194919

Distribuie acest articol