Visul unei românce din Italia de a-l cunoaște pe „comisarul Cattani” a devenit realitate

Ileana Axuc are astăzi 40 de ani și trăiește în regiunea italiană Friuli, dar când era o copilă de numai 11 ani și trăia în România, avea un vis care de curând i s-a împlinit: acela de a-l cunoaște pe comisarul Corrado Cattani din serialul „Caracatița”.

Copilă fiind, pe timpul dictaturii lui Ceaușescu, când în comuna sa natală exista doar un singur televizor, Ileana mergea câțiva kilometri buni pe jos pentru a-l vedea pe faimosul comisar italian.

„Mi-l amintesc când juca în serialul meu preferat, „Caracatița”, deja de la vârsta de 11 ani, când încă mai trăiam în România, pe timpul regimului lui Ceaușescu. Nu aveam curent electric și era doar un singur televizor în sat. Mergeam pe jos kilometri pentru a-l vedea în rolul comisarului Cattani”, povestește Ileana citată de ziarul Messaggero Veneto.

Conaționala noastră a purtat în inima sa admirația pentru faimosul comisar italian timp de aproape 30 de ani și a visat mereu să-l cunoască pe cel care i-a dat viață pe micul ecran actorul Michele Placido. Iar visul său a devenit realitate în aceste zile când a avut bucuria nu numai de a-l întâlni față-n față pe binecunoscutul actor italian, ci l-a și îmbrățișat, așa cum se poate vedea în acest video în care a fost surpins momentul emoționant când cei doi s-au îmbrățișat.

Îmbrățișarea dintre Ileana Axuc și actorul Michele Placido. Foto: Messaggero Veneto

Ileana a avut ocazia să-l cunoască pe Michele Placido la teatrul Giovanni din Udine, unde actorul, astăzi în vârstă de 72 de ani, joacă într-o piesă de teatru numită „Mici infracțiuni conjugale” (Piccoli crimini coniugali). Ultimul spectacol cu această piesă va avea loc în această seară de 18 aprilie 2019.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI