„Vreau să-mi omor soția”. Un italian s-a prezentat la azilul unde e internată soția lui, cu intenția de a o ucide

Un pensionar de 80 de ani a fost denunțat după ce s-a prezentat înarmat la azilul unde este internată soția lui și a spus că vrea să o ucidă, apoi să-și pună capăt vieții, informează Fanpage.

Personalul a sunat la numărul de urgență la 112, iar la vederea carabinierilor bătrânul a spus: „La naiba, dacă nu veneați voi făceam bum-bum!”

S-a întâmplat miercurea trecută, în cursul dimineții, în provincia Bologna, unde un pensionar de 80 de ani, fără antecedente penale, a mers înarmat la unitatea în care este internată în prezent soția sa.

La sosirea carabinierilor, i s-a cerut să predea arma și bărbatul nu s-a împotrivit.

El le-a explicat că vrea să o omoare pe soție și să se sinucidă cu aceeași armă, pentru că se afla într-un moment de disperare și singurătate, trăind singur acasă, fără copii sau rude.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„La naiba, ați ajuns voi, altfel aș fi făcut bum-bum, mai întâi la ea și apoi la mine și totul s-ar fi terminat”, ar fi spus el carabinierilor.

Bătrânul, conform celor reconstruite, a predat militarilor un revolver marca Smith & Wesson, calibru special 38, un calibru foarte puternic, încărcat cu cinci gloanțe. Avea la el și un cuțit de buzunar.

După intervenția forțelor de ordine, bărbatul a fost internat într-o unitate sanitară pentru verificări.

@rotalianul