Vreme rea în Italia: 10 răniți după ce o furtună cu grindină a provocat mai multe accidente pe autostradă

O furtună extrem de violentă, cu grindină, s-a înregistrat luni, 21 martie, în Sicilia, cauzând mai multe tamponări între autovehicule și un accident major pe autostrada A18 Messina-Catania, în apropiere de Acireale. Zece persoane au fost transportate la spital, două dintre ele în stare foarte gravă.

O cădere abundentă de grindină a transformat autostrada într-un patinoar, relatează Giornale di Sicilia. S-au format cozi lungi de mașini și au avut loc tamponări și ciocniri între autovehicule, în special în apropierea cabinei de taxare Acireale, în direcția Catania, unde s-a înregistrat și un accident în lanț.

Vreme rea în Italia: O furtună cu grindină a provocat mai multe accidente pe autostradă. Foto: Giornale di Sicilia

La fața locului au intervenit pompierii și mai multe ambulanțe.

În urma accidentelor au rezultat 10 persoane rănite, dintre care doi în stare foarte gravă, printre care și un minor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Persoanele grav rănite au fost transportate la secția urgențe a Spitalului Cannizzaro din Catania, iar cele rănite ușor la spitalele din apropierea locurilor unde s-au produs accidentele.

Starea vremii s-a îmbunătățit la începutul după-amiezii. Traficul a fost greoi în următoarele ore, având în vedere ambuteiajele care s-au format. Trafic blocat și la Valverde/San Gregorio din cauza unui accident legat tot de căderea grindinei.

Distribuie acest articol