Wizz Air suplimentează numărul de zboruri spre Roma și Milano dintr-un mare oraș românesc

Începând cu luna octombrie 2021, compania aeriană Wizz Air va crește numărul zborurilor pe două rute operate de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava spre Italia.

Conform unui comunicat al companiei, pasagerii vor avea la dispoziție, începând de la 1 octombrie, zboruri zilnice spre Milano și 4 zboruri pe săptămână spre Roma-Ciampino și retur.

Între 1 și 30 octombrie, se poate zbura din Suceava la Roma în zilele de marți, miercuri, sâmbătă și duminică, iar din 31 octombrie în fiecare zi de marți, joi, sâmbătă și duminică.

De la Suceava, decolarea spre Milano va avea loc în fiecare zi la ora 20:00 (20:15 duminica) iar din Milano se va pleca la ora 16:00 (duminica la 16.15).

Tarifele încep de la 69 de lei pentru un segment de zbor, iar biletele sunt deja disponibile online, pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil Wizz Air.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Pentru a-și asigura pasagerii și echipajul că zboară în condiții de siguranță și fără griji, Wizz Air evidențiază din nou protocoalele de siguranță. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanență”, se arată în comunicatul transmis de Wizz Air.

În momentul de față Wizz Air operează zboruri din Suceava spre Viena, Memmingen, Dortmund, Londra, Roma, Milano și Bologna.

Aeroportul Suceava se află în orașul Salcea, la 12 km spre est de orașul Suceava și 30,5 km spre vest de orașul Botoșani.

Distribuie acest articol