Wizz Air suspendă 12 zboruri către și dinspre România

Compania aeriană low-cost Wizz Air a decis să anuleze 12 dintre zborurile sale programate pentru sezonul de iarnă 2023-2024 către și dinspre patru aeroporturi din România.

Anunțul a fost făcut recent și vine ca o surpriză pentru călătorii care așteptau cu interes începutul sezonului, relatează boardingpass.ro.

Potrivit informațiilor din sistemul de rezervări al companiei, începând cu finalul lunii octombrie 2023, Wizz Air nu va mai opera zboruri din București spre aeroporturile din Aarhus (Danemarca), Alghero (Italia), Malmo (Suedia) și Santander (Spania).

În același timp, vor fi anulate zborurile dintre Iași și aeroporturile din Catania și Treviso (Italia), precum și zborurile spre Treviso (Italia) din Timișoara.

De asemenea, Wizz Air va face o serie de ajustări în rețeaua de rute a bazei operaționale din Cluj Napoca.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tot de la sfârșitul lunii octombrie, compania încetează zborurile din Cluj către Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Liverpool (Marea Britanie), Luqa (Malta) și Napoli (Italia).

Alte modificări includ și reorientarea zborurilor dintre Craiova și Roma. De la începutul lunii noiembrie 2023, zborurile vor fi operate către aeroportul Fiumicino, și nu către aeroportul Ciampino, cum se întâmplă acum.

Pe parcursul ultimelor luni, Wizz Air a suspendat mai multe zboruri către și dinspre România, însă nu este clar dacă aceste rute vor fi repuse în funcțiune în vara anului 2024. De asemenea, motivele acestei decizii nu au fost comunicate până în prezent.

Publicul așteaptă cu nerăbdare clarificări din partea Wizz Air, întrucât aceste modificări pot afecta planurile de călătorie ale numeroșilor pasageri.

Compania low-cost trebuie să explice ce strategie urmărește și cum vor fi afectați clienții de aceste modificări semnificative în programul de zboruri.

Distribuie acest articol