Wizz Air anunță călătorii care aveau bilete din și către Italia că li se vor rambursa banii sau vor fi reprogramați

Wizz Air, cea mai verde companie aeriană din Europa (cu cele mai scăzute emisii de dioxid de carbon) și cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că își suspendă cursele pe toate rutele dintre România și Italia ca urmare a deciziei autorităților române de a interzice toate zborurile dintre cele două țări între 9 și 23 martie 2020 inclusiv, se arată într-un comunicat sosit pe adresa redacției noastre.

Anunțul vine după informarea de ieri referitoare la suspendarea zborurilor din România către Milano Bergamo și Veneția Treviso până pe 3 aprilie.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tariful inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

Vă rugăm să rețineți că Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

România a suspendat începând cu 9 martie, ora 12.00, ora României, până în 23 martie 2020, ora 12.00, ora României, toate zborurile din și spre Italia, din cauza epidemiei de coronavirus, au anunțat ieri într-o conferință de presă comună miniștrii de Interne, al Sănătății și al Transporturilor din țara noastră.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol