Zidar român mort în Italia la locul de muncă. A căzut de la o înălțime de patru metri

Un zidar român în vârstă de 52 de ani a decedat la Ravenna, în Emilia Romagna, vineri, 4 februarie, după ce a căzut de pe o schelă, de la patru metri înălțime.

Conform publicației Corriere Romagna, conaționalul nostru, pe nume Vasile Burcuț, lucra alături de colegii săi pe via Carso, în incinta unui imobil în care se desfășoară lucrări de restructurare și reamenajare la trei apartamente.

În cursul după amiezii, din motive necunoscute, bărbatul și-ar fi pierdut echilibrul căzând de la aproximativ patru metri înălțime. Impactul cu solul nu i-a lăsat nicio șansă de supraviețuire.

A fost deschisă o anchetă condusă de procurorul Lucrezia Ciriello. Dintre ipoteze nu este exclusă cea a prăbușirii unei schele, dar evident cercetările autorităților sunt cele care vor face lumină în acest caz.

Știrea despre accidentul de muncă extrem de grav nu a fost comunicată presei din surse oficiale și instituționale, așa cum se procedează de obicei, informațiile fiind în totalitate meritul celor de la Corriere Romagna.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI