Podeaua unei clinici din Italia s-a prăbușit și două femei au căzut în gol. Dedesubt făceau renovări un român și un italian

Doi muncitori, un român în vârstă de 37 de ani și un italian de 71, lucrau într-o clădire de pe Via Aurelia, din Roma, când tavanul s-a prăbușit, provocând căderea a două femei de la etajul superior, una dintre ele fiind grav rănită, relatează La Repubblica.

Momente de panică în jurul orei 12:15, în laboratorul de analize medicale de la primul etaj al clădirii situată pe via Aurelia, numărul 475. Podeaua clinicii s-a prăbușit brusc și două persoane au căzut în gol, la etajul de dedesubt, unde sunt în curs lucrări de renovare. O femeie în vârstă de 38 de ani a fost rănită grav fiind transportată de urgență la spitalul San Camillo din Roma. Viața sa nu este însă în pericol. O altă femeie, de 34 de ani, a fost rănită ușor.

Din cele relatate de presa italiană se pare că în încăperile de dedesubt este amenajată o sală de sport și cei doi muncitori executau lucrări de renovare. În momentul în care demolau un artefact tavanul sălii de sport s-a prăbușit cauzând căderea celor două femei, care sunt angajatele clinicii de la etajul superior.

Carabinierii din Madonna del Riposo au intervenit la fața locului împreună cu colegii de la Compagnia San Pietro și personalul ASL. Locația a fost pusă sub sechestru împreună cu utilajul folosit de cei doi muncitori la demolare.