Hotel Rigopiano – numărul morților se ridică la 15. ANSA: ”40 de persoane se aflau în hotel la momentul tragediei.”

Conform ANSA, în hotelul Rigopiano din Farindola, provincia Pescara, se aflau 40 de persoane în momentul în care acesta a fost lovit de avalanșă, în urma cutremurelor din 18 ianuarie, 2017, dintre care, până la această dată, 15 persoane au fost găsite moarte iar alte 11 au fost extrase în viață de sub dărâmături de către echipele de salvare.

Alte 14 persoane se află încă sub dărâmături la această oră, iar 11 persoane au scăpat cu viață din această tragedie, printre care și Adriana Vrânceanu, cetățeancă română în vârstă de 43 de ani, dar și familia acesteia, soțul Giampiero Parete, care se afla în afara hotelului în momentul catastrofei, și cei doi copii ai lor, Gianfilippo și Ludovica, care se aflau în interiorul hotelului cu Adriana.

Persoanele decedate sunt 15, în schimb, dintre care 9 bărbați și 6 femei, dar numai șase din ele au fost identificate până acum: Sebastiano di Carlo și soția Nadia Acconciamessa, Alessandro Giancaterino și Gabriele D’Angelo, amândoi fiind angajați ai hotelului, precum și esteticiana Linda Salzetta, și ea angajată a hotelului, sora unuia dintre supraviețuitori, dar și Barbara Nobilio, o femeie de 51 de ani din Pescara.

Sursa foto: ANSA.it

Printre supraviețuitori se mai numără și trei frumoși cățeluși, puii celor doi câini, Nuvola și Lupo, mascotele hotelului, care au reușit să se salveze de avalanșă singuri și s-au îndepărtat de structură în prima zi. Aceștia au fost extrași ieri de către echipele de salvare,  salvatorii fiind nevoiți să spargă un zid pentru a-i scoate de sub dărâmături.

 

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol