Ruxandra, tânăra română dispărută în Italia, a fost găsită internată într-un spital din Franța

Ruxandra Alexandru, tânăra română în vârstă de 18 ani dispărută la Imperia (Liguria), unde locuiește împreună cu familia, a fost găsită internată într-un spital din Marsilia, oraș din sudul Franței, informează Imperia Post.

Despre Ruxandra nu se mai știa nimic din data de 10 august, iar dispariția ei o semnalam și noi în articolul: Tânără română de 18 ani dispărută în Italia. Ultima oară a fost văzută în data de 10 august.

Magdalena, mama Ruxandrei a primit vestea că fiica ei a fost găsită ieri, sâmbătă, 21 august 

Tânăra se află în prezent la spital, iar situația ei nu este una gravă conform primelor informații primite de mama fetei de la medici. „Este internată în spital – a spus mama Ruxandrei care s-a grăbit să plece spre Marsilia – mâine pot intra la ea, când am ajuns astăzi era prea târziu pentru vizite.”

Un suspin de ușurare pentru întreaga comunitate din Imperia care s-a mobilizat și a sperat la un final fericit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ruxandra Alexandru, a dispărut din data de 10 august 2020. Ea a fost văzută ultima dată în Piazza Ulisse Calvi, în Imperia Oneglia. Activitatea desfășurată de carabinierii din Imperia, unde familia tinerei a depus o plângere privind dispariția acesteia, a fost fundamentală. Militarii italieni au mers pe urmele fetei până la Marsilia, oraș francez de pe coasta Mării Mediterane.

Dispariția Ruxandrei Alexandru venea după ce pe data de 8 august 2020, același lucru s-a întâmplat și cu Elena Miruna Nemțeanu, în vârstă de numai 17 ani, din Grossetto, regiunea Toscana. Despre Elena nu avem încă nicio veste. Mai multe detalii despre dispariția tinerei Elena Miruna Nemțeanu în articolul de mai jos:

Elena este căutată în continuare, dispărută în Italia de 8 zile. Mama: „Ne rugăm în fiecare zi”

Distribuie acest articol