Accident îngrozitor în Italia: Bărbat decapitat de parapetul metalic de pe marginea șoselei

Un accident îngrozitor a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, 24 mai 2024, pe Strada Statală 162 din Italia, în dreptul localității Giugliano in Campania din provinca Napoli, unde un bărbat a fost decapitat de parapetul metalic de pe marginea drumului.

migliaccioluigi
Luigi Migliaccio,  în vârstă de 41 de ani, mort în urma unui dramatic accident rutier.

Luigi Migliaccio,  în vârstă de 41 de ani și originar din localitatea Mugnano, în aceeași provincie, și-a pierdut viața după ce a intrat în coliziune cu un scuter în timp ce circula și el însuși pe un scuter.

În urma impactului, bărbatul italian a fost aruncat în parapetul de protecție, care i-a retezat practic capul și i-a provocat decesul pe loc.

Șoferul celuilalt vehicul pe două roți a suferit răni, dar este în viață și se află sub observație la Spitalul din Pozzuoli.

Corpul fără viață al lui Luigia Migliaccio a fost transportat la Spitalul din Giugliano pentru o eventuală autopsie, la dispoziția autorităților judiciare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe rețelele sociale, au apărut numeroase mesaje de condoleanțe din partea prietenilor și cunoștințelor.

„Viața este nedreaptă. Nu poate fi adevărat, o veste care ne sfâșie inimile în mii de bucăți. Am împărtășit de toate, prietene drag”, a scris Umberto.

„Ai plecat atât de brusc, tulburându-i pe toți din cartierul nostru. Erai mereu cu zâmbetul pe buze”, a comentat și Antonio.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului.