Accident mortal la Ardea, Lazio: tânăr român de 34 de ani decedat pe loc, scos cu dificultate din mașină de către pompieri

O altă stradă, un alt accident cu consecințe tragice pentru un tânăr român de 34 de ani, rezident la Ardea, provincia Roma.

Dacă ieri după-amiază, la Foggia, George Traian, un tânăr român de 29 de ani a murit după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a răsturnat de mai multe ori, aseară, puțin după ora 21.30 a fost rândul unui alt român, în vârstă de numai 34 de ani, să se sacrifice pe străzile italiene pierzându-și viața la Ardea, în via Severiana (via Laurentina), lângă intersecția cu Via Radiofaro. Numele victimei nu a fost dat încă publicității.

În teribilul accident au fost implicate trei autoturisme, iar impactul a fost atât de puternic încât unii cetățeni care locuiesc în zona respectivă au declarat că au auzit “un zgomot atât de puternic de părea că a explodat o bombă!”

Imagine de la locul accidentului.

Conaționalul nostru a decedat pe loc iar pentru a-l scoate dintre rămășițele mașinii, care a fost complet distrusă, a fost necesară intervenția pompierilor care au tăiat partea de sus a autoturismului.

Din fericire, condițiile celorlalți răniți nu sunt grave.

Carabinierii companiei Anzio, care au intervenit la fața locului, au deschis o anchetă pentru a putea stabili dinamica accidentului. Au fost prezenți și pompierii unității din Pomezia, ne informează ilcorrieredellacitta.it

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol