Tragedie în Italia, trei tineri români victime ale unui grav accident, o fată de 15 ani a murit și doi băieți sunt răniți

O fată română în vârstă de 15 ani a murit și alte trei persoane sunt rănite în stare gravă după un grav accident care a avut loc duminică, în jurul orei 16.30, la Samone, lângă Ivrea, chiar înainte de intersecția pentru autostrada A5 Torino-Aosta. Răniții sunt doi tineri români de 22 de ani și o femeie italiancă de 51 de ani.

Accidentul s-a produs pe strada care face legătura între Ivrea și Canavese, între Samone și Colleretto Giacosa, pe o porțiune deja cunoscută pentru accidente rutiere, unele dintre ele chiar grave.

Un autoturism BMW 318 și un Smart s-au ciocnit. BMW-ul, care se îndrepta spre Ivrea și în care călătoreau trei tineri români, și-a încheiat cursa după coliziune răsturnându-se și ieșind în afara carosabilului. Fata, de 15 ani, Denisa Carmina Pop, rezidentă la Castellamonte, a fost aruncată din vehicul și a murit pe loc. Din păcate, pentru Denisa nu a mai fost nimic de făcut, când echipajul de la 118 a ajuns cu elicopterul la locul accidentului inima ei nu mai bătea. Ceilalți doi ocupanți ai mașinii, șoferul și pasagerul, ambii tineri români în vârstă de 22 de ani, unul rezident în Pont Canavese, celălalt în Courgnè, au fost transportați la spitalul din Ivrea.

Femeia care era la volanul autoturismului Smart, originară din Ivrea, în vârstă de 51 de ani, Domenica Ceratti, este grav rănită și starea sa s-a înrăutățit după internare. Ieri seara, medicii spitalului din Ivrea au dispus transferul cu elicopterul la CTO-ul din Torino.

Corpul tinerei românce decedate în accident a fost dus la secția de medicină legală din  Strambino și pus la dispoziția procurorului din Ivrea. Sunt în curs investigații cu privire la dinamica accidentului. Șoferul BMW-ului a fost supus testului pentru stabilirea alcoolemiei și cele două mașini au fost confiscate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul