Accident tragic pentru un român din Italia, mort după ce s-a izbit cu mașina de un copac

Un român originar din Iași, dar care locuia împreună cu soția în orașul italian Palermo din Sicilia, și-a pierdut viața în dimineața zilei de luni, 1 august 2022, după ce s-a izbit cu mașina de un copac.

Viorel Hanganu, 60 de ani, mort în urma unui dramatic accident petrecut la Palermo, în Italia. În dreapta, soția bărbatului. Foto: palermolive.it/Facebook

Potrivit site-ului de știri locale palermolive.it, conaționalul nostru, decedat în tragicul accident, se numea Viorel Hanganu și avea 60 de ani.

Din primele informații reiese că bărbatul român a început să se simtă rău și a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa cu mașina sa Renault pe via Martin Luther King din Palermo, în apropiere de Fiera del Mediterraneo, ieșind astfel de pe carosabil și izbindu-se de un copac.

Imagine de la locul accidentului. Foto: Gazzetta del Sud (gds.it)

La fața locului a intervenit în scurt timp o ambulanță, dar paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața românului nostru, mai precizează sursa citată.

Carabinierii și agenții de la Poliția Locală au intervenit, de asemenea, la locul tragediei pentru investigațiile de rigoare și pentru a reconstitui dinamica accidentului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI