Adolescentă româncă trimisă de părinți la 15 ani să lucreze în Italia, obligată de două conaționale să se prostitueze

Trimisă de părinți să lucreze în Italia, în ciuda faptului că avea numai 15 ani, o adolescentă româncă a trăit un adevărat coșmar, fiind obligată să se culce cu 5 bărbați pe zi în medie pentru a le aduce astfel un profit mare celor două surori cărora le-a fost încredințată.

Potrivit ziarului La Repubblica, totul a început în anul 2016, când două surori românce le-au promis părinților adolescentei că o vor scoate din sărăcia în care trăia în România găsindu-i un loc de muncă pe post de babysitter în Italia.

Odată ajunsă în această țară însă, mai exact la Roma, fata de 15 ani a descoperit că urmează să se prostitueze și i-au fost luate documentele de identitate.

Minora a ajuns astfel să întrețină raporturi sexuale cu câte cinci bărbați pe zi, în medie, iar toți banii pe care-i încasa de la aceștia intrau în buzunarele celor două surori, în vârstă de 30 și 35 de ani.

Mai mult, la ceva timp după ce adolescenta a ajuns în Italia, a urmat-o și sora ei mai mare, constrânsă și ea de cele două conaționale să-și vândă corpul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În plus, sora mai mare a fetei de 15 ani trebuia totodată să se asigure că minora își făcea treaba cum trebuie, încasa toți banii în mod regulat de la clienții săi și că-i preda proxenetelor.

Deseori, sora fetei se ascundea în baie pentru a urmări-o, iar când nu avea posibilitatea să facă asta, fiindcă avea și ea clienții ei, adolescenta trebuia să le sune pe cele două surori și să lase apelul deschis în timpul actelor sexuale, asigurându-le astfel că-și face treaba.

Cei care au salvat-o pe tânăra noastră conațională din mâinile celor două surori malefice au fost polițiștii de la secția din Torpignattara, un cartier din Roma.

În urma unor investigații efectuate pe teren, dar și în mediul online, anchetatorii au descoperit că surorile românce publicau anunțuri cu tentă sexuală pe internet, cu pozele minorei, în care fața ei era ascunsă, pentru a găsi astfel clienți.

La data de 6 mai 2016, polițiștii s-au dat și ei drept clienți și au pătruns în apartamentul în care femeile românce locuiau, pe via Casilina din capitala Italiei, adunând astfel dovezi cu privire la activitatea ilegală desfășurată acolo.

Potrivit sursei citate, anchetatorii au găsit-o în apartament la acea dată chiar și pe mama adolescentei, dar ea nu avea nici cea mai mică idee despre coșmarul prin care fiicele sale erau obligate să treacă.

La finalizarea investigațiilor, surorile proxenete au fost trimise în judecată, iar în cursul zilei de astăzi, 2 decembrie 2022, și-au aflat sentința, fiind condamnate la 7 ani de închisoare una – cea de 30 de ani- și 6 ani de închisoare cealaltă, în vârstă de 35 de ani.