Tânăr adoptat de mic în Italia: „Într-un colț al României trăiesc părinții mei, ajutați-mă să-i găsesc”

Un tânăr născut în România și adoptat de la vârsta de doi ani în Italia și-a exprimat dorința de a-și găsi părinții biologici prin intermediul paginii de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, unde a publicat un anunț emoționant. „Să îmi amintesc de voi este ușor, o fac în orice clipă, în fiecare zi însă dorința de a vă vedea, de a vă privi în ochi este imensă”, a scris tânărul care face un apel la toți cei care văd mesajul său să îl distribuie pentru a ajunge la cei care au informații despre rudele sale din România.

Se numea la naștere Mihalache Marian, a fost născut la București, pe 5 mai 1992. Părinții care i-au dat viață se numesc Vasile și Mihaela Ionica Mihalache. La patru luni copilul a fost dat la orfelinat, apoi înfiat în Italia la vârsta de 2 anișori.

Marian mai știe că ar avea un frate cu 6 ani mai mare ca el, pe nume Laurențiu, iar despre familia sa de origine cunoaște faptul că locuia pe strada Olteniei, în sectorul 4 al capitalei. „Întotdeauna am sperat în sufletul meu, că undeva, într-un colț al României, vor exista și părinții mei și tare mult mi-aș dori să îi găsesc, să îi văd mândri de mine și de ceea ce sunt astăzi”, a transmis tânărul.

El mai atrage atenția că nu contează luxul în care trăim, durerea și tristețea din suflet e la fel de grea pentru fiecare.

Redăm mai jos anunțul integral al lui Marian Mihalache, iar cine are informații care l-ar putea ajuta este rugat să contacteze administratorii paginii The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Cât aș dori măicuța mea
Să apari acum în calea mea,
Simt că vreau să îți vorbesc
Doar așa mă liniștesc!

Să îmi amintesc de voi este ușor, o fac în orice clipă, în fiecare zi însă dorința de a vă vedea, de a vă privi în ochi este imensă în sufletul meu care nu va dispărea niciodată până când nu vă voi găsi.

Numele meu la naștere a fost MIHALACHE MARIAN, sunt născut la data de 5 mai 1992 în BUCUREȘTI. Sunt aici în căutarea familiei mele biologice despre care știu că se numesc VASILE și MIHAELA-IONICA MIHALACHE. Încă de la vârsta de 4 luni am fost dus la leagănul pentru copii Nr 1 BUCUREȘTI, mai apoi adoptat la vârsta de 2 anișori în ITALIA.

Din documentele pe care le dețin reiese că aș mai avea un frățior LAURENTIU MIHALACHE, mai mare ca mine cu 6 ani. Când eu am fost adoptat mama avea 22 ani, iar tata 24 ani. Până în anul 1991 știu că au avut domiciliul în strada OLTENITEI, Sector 4 BUCUREȘTI iar la adopția mea locuiau fără forme legale la bunica din partea mamei pe nume STĂVĂRACHE LENUTA pe calea DUDEȘTI, Sector 3. Mai știu că mama a mai avut domiciliul tot în BUCUREȘTI pe strada GHEORGHE MANEA.

Întotdeauna am sperat în sufletul meu, că undeva într-un colț al ROMÂNIEI vor exista și părinții mei și tare mult mi-aș dori să îi găsesc să îi văd mândri de mine și de ceea ce sânt astăzi.

Să nu uitați niciodată că chiar dacă trăiți într-un palat de aur, lacrimile și durerea au același sens. De aceea vă rog să mă sprijiniți în căutarea originilor mele DISTRIBUIND anunțul meu cât de mult posibil, poate numai așa v-a ajunge acolo unde trebuie, acolo unde își dorește și sufletul meu… la mama. Vă mulțumesc tuturor!”