Adoptată de mică în Italia, Georgeta își caută cu disperare mama biologică: „Zi de zi, singurătatea mă împinge să o caut”

Georgeta Nagen, o femeie de origine română, în vârstă de 38 de ani, își trăiește viața în Italia, dar cu gândul mereu la rădăcinile sale din România.

Femeia, născută la data de 28 aprilie 1985 în București, Sector 3, este în căutarea mamei sale biologice, Constanța Nagen, despre care știe că ultima dată a fost domiciliată în Mihăilești, Giurgiu.

Despre primii ani din viața sa, petrecuți în România, Georgeta nu deține multe informații, neavând la dispoziție detalii din partea părinților săi adoptivi.

362647747_685300306971781_3012954440767088462_n
Georgeta Nagen, în copilărie și acum. Sursă foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Ea știe doar că a petrecut primii cinci ani ai vieții sale într-un orfelinat, până în 1990, când a fost adoptată și dusă apoi în Italia.

Încă mai speră să descopere dacă are sau nu frați și surori, un detaliu care adaugă o emoție puternică în această căutarea rădăcinilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Povestea Georgetei este una a luptei și rezilienței. La numai 16 ani, tatăl adoptiv, care a reprezentat totul pentru ea, a decedat, schimbând cursul vieții sale într-un mod dramatic.

Această pierdere a condus-o pe o cale dificilă, dar și pe drumul către descoperirea propriei identități și rădăcini.

„Zi de zi, singurătatea mă împinge să o caut pe mama care mi-a dat viață, așadar, dacă știți ceva care mă poate ajuta, nu ezitați să contactați această pagină (The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României)”, a transmis femeia, în vârstă astăzi de 38 de ani.

„Niciodată nu uitați, că oriunde ne poartă viața, legătura cu trecutul nostru și cu rădăcinile noastre rămâne întotdeauna o parte vitală a identității noastre,” a mai adăugat ea.

Prin acest anunț, Georgeta își exprimă speranța că informația va ajunge la mama ei și la cei care o pot ajuta în căutarea sa.

În pofida încercărilor vieții, cu o dorință arzătoare în suflet, ea își continuă căutarea cu speranța de a-și găsi mama și de a afla adevărul despre propria ei identitate.