Adrian a fost găsit și este bine. Mesajul mamei, bucuroasă că și-a regăsit fiul

Adrian Scripet, în vârstă de 13 ani, fusese dat dispărut în Italia de mama sa după ce în dimineața zilei de ieri, 3 aprilie 2019, nu s-a prezentat la școală și fusese văzut la un bar, cerând informații despre cum să ajungă la stația de tren.

Tânărul adolescent român este rezident cu mama sa în localitatea Casapesenna din provincia Caserta și frecventează o școală dintr-o localitate vecină, San Marcellino, În dimineața zilei de ieri nu s-a prezentat la școală, în schimb, a fost văzut în jurul orei 8:20 din aceeași dimineață la un bar din localitate, unde a cumpărat ceva de mâncare și a cerut informații pentru a ajunge la stația de tren, cu scopul de a se îndrepta spre Roma sau Napoli.

- Continuarea după publicitate -

După câteva ore lungi de îngrijorare și disperare pentru mama sa, Mirela, aceasta a anunțat cu bucurie pe pagina sa Facebook, în jurul orei 00:40 din această noapte, că tânărul nostru conațional a fost găsit în localitatea Aversa din aceeași provincie.

„Adrian a fost găsit la Aversa. Mulțumesc tuturor cu adevărat. Mulțumesc”, spune Mirela, bucuroasă, în anunțul său, menționând în comentarii că fiul său este bine.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI