Ambasada României în Italia: Sărbătorirea Zilei Naționale a României la Roma printr-un eveniment online

Ambasada României în Italia ne invită marți, 1 decembrie 2020, la ora 16.00 (ora Italiei) pe pagina instituțională de Facebook și pe site pentru a sărbători împreună, printr-un eveniment online, Ziua Națională a României.

Cu acest prilej, va fi prezentat mesajul ambasadorului României în Republica Italiană, Malta și San Marino, George Bologan, precum și mesajul ministrului italian al afacerilor europene, Vincenzo Amendola.

Protagoniștii evenimentului vor fi un grup de conaționali din Italia, care ne vor povesti ce reprezintă pentru ei Ziua Națională a României: un moment de unitate, bucurie, dar și de reflecție cu privire la identitatea națională și la ceea ce înseamnă să fii român, oriunde te-ai afla.

Imnurile naționale al Italiei și al României vor fi interpretate, special pentru această ocazie, de grupul vocal Anatholis, primul grup vocal din Cluj-Napoca ce abordează genul pop-operă.

„Vă invităm să fiți alături de noi pentru a sărbători virtual Ziua Națională a României!”, este apelul transmis de Ambasada României în Italia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Evenimentul va putea fi urmărit pe pagina Facebook a Ambasadei României în Italia și pe site-ul misiunii diplomatice.

Distribuie acest articol