Ancona: badantă română a convins bătrânul asistat să împrumute bani din bancă pentru ea și să vândă rudelor ei un apartament la un preț foarte mic

O femeie română de 59 de ani este acuzată de înșelăciune după ce a convins bătrânul pentru care lucra ca badantă să semneze mai multe cereri de împrumut dar și să-și vândă casa la un preț foarte mic, casă care urma să fie cumpărată de rudele femeii din România.

Potrivit ziarului local Cronache Ancona, badanta română asista un bătrân de 81 de ani din localitatea Polverigi, provincia Ancona, iar din informațiile relatate de anchetatori reiese că femeia l-ar fi convins pe bătrân să facă două împrumuturi în bancă pentru a beneficia dânsa de bani: un împrumut în valoare de 5.000 de euro și altul de aproape 2.000 de euro.

Ulterior, bătrânul se pare că a fost convins de femeia română să semneze și un contract de vânzare-cumpărare al unui apartament care îi aparținea acestuia și pe care urma să-l vândă la un preț foarte mic în comparație cu valoarea reală de pe piață, unor rude ale femeii românce care locuiesc în România.

Vânzarea apartamentului a fost oprită, însă, de rudele bătrânului de 81 ani care aveau deja suspiciuni că badanta l-ar fi înșelat și în trecut.

La încheierea anchetei, îngrijitoarea română a fost trimisă în judecată iar audiența preliminară în tribunal a avut loc în această dimineață dar femeia este de negăsit încă de când a fost denunțată de către rudele bătrânului. Din acest motiv, audiența a fost mutată pe data de 27 martie 2018, în speranța că până la acea dată femeia, care este apărată în tribunal de avocatul Giovanni Bonadies, va fi găsită și adusă în fața justiției.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru moment se presupune că aceasta a luat banii din împrumuturi și s-a întors în România, mai scrie sursa citată.

Distribuie acest articol