O badantă din Italia a încercat să se sinucidă din cauza situației grave în care se află persoana pe care o îngrijește

O femeie originară din estul Europei, în vârstă de 43 de ani, rezidentă în Pisa (Toscana), a fost salvată de doi trecători pe faleza din Marina di Pisa, în dimineața zilei de duminică, 20 februarie. Femeia intenționa să se sinucidă, aruncându-se în apă de pe stâncile falezei.

Era în jurul orei 2:00 dimineața când carabinierii au intervenit rapid la fața locului, în urma denunțării unei tentative de sinucidere, informează Pisa Today. O femeie, după ce în prealabil a băut înălbitor de rufe, și-a exprimat intenția vădită de a se arunca în mare.

Badantă de profesie, femeia a fost convinsă să coboare de pe stânci de doi trecători ocazionali care, între timp, alertaseră carabinierii. Polițiștii au intervenit cu grijă, au calmat-o, au identificat-o și au încredințat-o salvatorilor de la 118, sosiți și ei la fața locului.

Femeia a fost transportată la secția de urgențe a spitalului din Pisa, pentru a i se monitoriza starea de sănătate. Înainte de a urca în ambulanță, ea a mărturisit salvatorilor motivul pentru care a încercat să se sinucidă.

Astfel, îngrijitoarea a dezvăluit faptul că starea de sănătate a persoanei pe care o îngrijește și pe care o iubește foarte mult s-a deteriorat în ultimul timp, iar ea a fost extrem de afectată de situație și a suferit o depresie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20