Badantă română din Italia terorizată de fiul pensionarei pe care o îngrijea. Bărbatul era îndrăgostit de ea

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 44 de ani, care lucra la Ancona ca îngrijitoare pentru o bătrână imobilizată la pat, a fost nevoită să renunțe la locul de muncă din cauza fiului pensionarei.

Bărbatul s-a îndrăgostit de conaționala noastră și nu a mai primit-o la muncă pentru că nu i-a răspuns la avansuri. Italianul a fost reclamat la poliție, se arată într-un comunicat publicat de Polizia di Stato pe site-ul oficial al instituției.

Românca lucra de aproximativ un an pentru bătrâna respectivă, într-un apartament de pe via Aspio Vecchia.

Se pare că fiul bătrânei s-a îndrăgostit nebunește de badanta mamei sale pentru că la un moment dat a început să o copleșească cu atenții și avansuri. Femeia nu a răspuns cererilor bărbatului, iar acesta, furios și gelos, i-a deteriorat mașina. Românca l-a reclamat la poliție atunci pentru prima dată, dar omul nu s-a liniștit.

Luni, 9 mai, italianul a împiedicat-o pe conaționala noastră să intre în apartamentul bătrânei, la locul său de muncă.

Au fost anunțați polițiștii care au ajuns la fața locului și au reconstituit faptele. Agenții au invitat-o pe îngrijitoare să depună o nouă reclamație împotriva italianului, iar bărbatul va trebui acum să aibă grijă de mama sa până când va găsi o altă îngrijitoare.