Badantă română din Italia terorizată de fiul pensionarei pe care o îngrijea. Bărbatul era îndrăgostit de ea

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 44 de ani, care lucra la Ancona ca îngrijitoare pentru o bătrână imobilizată la pat, a fost nevoită să renunțe la locul de muncă din cauza fiului pensionarei.

Bărbatul s-a îndrăgostit de conaționala noastră și nu a mai primit-o la muncă pentru că nu i-a răspuns la avansuri. Italianul a fost reclamat la poliție, se arată într-un comunicat publicat de Polizia di Stato pe site-ul oficial al instituției.

Românca lucra de aproximativ un an pentru bătrâna respectivă, într-un apartament de pe via Aspio Vecchia.

Se pare că fiul bătrânei s-a îndrăgostit nebunește de badanta mamei sale pentru că la un moment dat a început să o copleșească cu atenții și avansuri. Femeia nu a răspuns cererilor bărbatului, iar acesta, furios și gelos, i-a deteriorat mașina. Românca l-a reclamat la poliție atunci pentru prima dată, dar omul nu s-a liniștit.

Luni, 9 mai, italianul a împiedicat-o pe conaționala noastră să intre în apartamentul bătrânei, la locul său de muncă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Au fost anunțați polițiștii care au ajuns la fața locului și au reconstituit faptele. Agenții au invitat-o pe îngrijitoare să depună o nouă reclamație împotriva italianului, iar bărbatul va trebui acum să aibă grijă de mama sa până când va găsi o altă îngrijitoare.

@rotalianul