Bărbat din Italia, ucis de câinele său. Găsit mort în casă de o rudă alertată de un vecin

Un bărbat italian în vârstă de 80 de ani, cu inițialele numelui R.B., a fost găsit mort în locuința sa din cartierul Torrione, situat în orașul Salerno din Campania, în cursul serii de luni, 10 aprilie 2023.

Conform celor relatate de publicația locală Otto Pagine, pensionarul ar fi fost mușcat de gât și de față de unul dintre cei patru câini ai săi, un ciobănesc german.

Macabra descoperire a fost făcută în jurul orei 21:00 de ieri seară, scrie sursa citată, când o rudă de-ale bătrânului a fost avertizată de un vecin cu privire la lătratul alarmant al câinilor ce provenea din incinta locuinței lui R.B.

Ajuns la casa bătrânului, ruda acestuia l-a găsit mort, cu diferite răni pe față și pe gât. Medicul legist a constatat ulterior că aceste răni erau compatibile cu mușcăturile unui câine.

Anchetatorii încearcă acum să reconstruiască ultimele clipe din viața bărbatului de 80 de ani pentru a înțelege cu exactitate dinamica tragediei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Momentan nu se exclude nici posibilitatea ca bătrânul să fi suferit un infarct, iar mușcăturile câinelui să fi survenit după deces, mai precizează presa locală.

Acesta este al doilea caz de acest gen petrecut în Italia în mai puțin de o săptămână, după ce la data de 5 aprilie 2023 o femeie de 53 de ani a fost ucisă de câinele fratelui său vitreg.

Mai multe detalii despre această tragedie în articolul de mai jos: