O bătrână din Italia i-a lăsat badantei o moștenire de 3,7 milioane de euro. Alte 25 de milioane donate spitalelor și ONG-urilor

Marisa Cavanna, o fostă profesoară din orașul italian Genova a lăsat o moștenire enormă badantei sale, dar și unor spitale și asociații non-guvernamentale din Italia și nu numai. Potrivit ziarului italian Il Secolo XIX, bătrâna avea 96 de ani, nu a fost măritată vreodată și a murit în luna decembrie a anului trecut.

Testamentul italiencei era întocmit încă din 2012, scrie sursa citată, și își scrisese chiar și propriul necrolog cu mâna ei. Nu mică i-a fost surprinderea notarului, care lucra cu Marisa de circa 30 de ani, când a văzut că până și lui i-a lăsat o mică moștenire. Printre moștenitori menționați în testament se numără așadar notarul acesteia, dar și nepoata bătrânei și câțiva amici.

Dacă în cazul celorlalte persoane nu au fost făcute publice sumele moștenite, pentru badanta ei, în schimb, se vorbește de o avere uriașă în valoare de 3,7 milioane de euro. Nu se dau, însă, alte detalii cu privire la aceasta din urmă, dar cert este că nu va mai fi nevoită să facă vreodată această muncă.

Alte 25 de milioane de euro din averea bătrânei de 96 de ani vor ajunge la diferite spitale din Genova, dar și la alte asociații, cum ar fi spitalul pediatric Gaslini sau Asociația Italiană pentru Cercetarea Cancerului care s-au ales cu 5 milioane fiecare din total.