Belluno – Maria Neculai, românca dispărută în ajunul Anului nou a fost găsită. Fiica sa a făcut anunțul pe Facebook.

Maria Neculai, femeia română de 62 de ani dispărută în ajunul Anului Nou, a fost găsită ieri, 3 ianuarie, 2017, într-un centru de primire, a declarat pe pagina sa de Facebook, în aceeași dată, Andreea Carmen Neculai, fiica doamnei dispărute.

”Grazie di cuore a tutti! Mamma è stata ritrovata ! A fost regăsită!!! Vă mulțumesc tuturor!!! Sta bene ed era in un centro di accoglienza.”, a scris Andrea Carmen, fericită să descopere că mama sa este bine și că s-a întors în sfârșit acasă după ce timp de 3 zile familia sa a stat cu frica de a nu primi o veste rea.

”Mulțumesc tuturor că ați distribuit și că ne-ați fost aproape! Acum încercăm să o ajutăm să-și regăsească liniștea! Mulțumesc din nou.”, a mai scris Andrea Carmen într-un alt anunț pe pagina sa de Facebook.

Maria Neculai a dispărut de acasă în data de 31 decembrie 2016, când aceasta a decis să meargă la secția Urgențe de la spitalul San Martino din Belluno pentru un control. Însă, de atunci, mai exact de la ora 18:30 din acea dată, când a ieșit de la spital, familia nu a mai primit niciun semn de la ea și nu se mai știa nimic de dumneaei, până ieri, când fiica acesteia a primit vestea cea bună că mama sa se află într-un centru de primire și că este bine.