Bergamo – bărbat român de 33 de ani, tată a trei copii, moare într-un accident dramatic în localitatea Osio Sotto


Sursa foto: ecodibergamo.it

După tragicul accident de vineri, 5 mai, din Marsala, în urma căruia un tânăr român de numai 26 de ani, Florin Cioclea, și-a pierdut viața, lăsând în urmă o soție îndurerată și o fetiță de numai 6 luni, o altă dramă a avut loc în localitatea Osio Sotto din provincia Bergamo, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 7 mai 2017 , unde un bărbat român a decedat în urma unui grav accident.

Accidentul a avut loc în jurul orei 02:30, în via Milano, și au fost implicate cel puțin două mașini, relatează site-ul Bergamo News. În urma impactului între autovehicule, un tânăr român și-a pierdut viața iar alte două persoane, de 24 și de 56 de ani, au fost rănite, acestea fiind transportate la spitalul Papa Giovanni XXIII din Bergamo.

Potrivit sursei citate, conaționalul nostru se numește Adrian George Costea, în vârstă de numai 33 de ani. Bărbatul era rezident în localitatea Pagazzano din provincia Bergamo iar în urma sa rămân o soție îndurerată și trei copii mici.

Autoritățile din zonă au deschis o anchetă pentru a descoperi cauzele care au dus la această tragedie și eventualul responsabil.

@rotalianul